Kodukord

Nerfipesa on privaatne mängutuba ja ruumis viibivad ainult Teie kutsutud külalised.

Nerfi püssid on tootja poolt soovituslikud alates 8. eluaastast. Nooremate laste puhul palun jälgida, et nad täidavad ohutusreegleid!

Soovitatav laste arv on kuni 25.

Korraldaja saab tulla ettevalmistama 15 minutit enne peo algust. Ruum vabastada peale peo lõppu 15 minuti jooksul (püsside ruumi palume korda teha täpselt peo lõpu kellaajaks ja kööginurgas võite toimetada veel 15 minutit).

Palume arvestada, et Nerfipesa atraktsioonid ja mänguasjad (nt püssid, noole jne) ei ole sobivad väikelastele. Väiksematele on oma mängunurk.

Püsside ruumis on kohustuslik kanda kaitseprille!

Mängutoas viibivad lapsed on lapsevanema või saatja vastutusel, kes jälgib, et laps täidab ohutuse ja turvalisuse reegleid.

Märklaudade ja seinte otsas on keelatud turnida!

Nerfipesa tooteid ja mänguasju on keelatud lõhkuda ja koju viia. Nerfipesal on õigus lõhutud asjade eest kahjutasu nõuda.

Mängutuba ei vastuta külastajate riiete ja isiklike asjade eest!

Nerfipesa mängutoas on keelatud viibida joobes ja suitsetada!

Ei tohi kasutada tordivulkaane ja “maagilisi” küünlaid. Tavalisi väikseid tordiküünlaid võib.

Peale pidu palume ühekordsed nõud visata prügikasti ja mängutoale kuuluvad nõud pesta või asetada nõudepesumasinasse, püssi nooled kokku korjata ja püssid riiulitesse!

Broneeringust loobumisest mitteteatamise korral on õigus Nerfipesa OÜ-l esitada broneerijale arve 25€ (mitteteatamise pärast tekitatud kulude katteks).